Zadovoljna.si
Pozitivne lastnosti kave in seksa

Novice

Kaj je skupnega kavi in seksu?

Z.S.
13. 01. 2012 13.00
0

Tako v kavi kot v seksu se skriva užitek, brez katerega si večina izmed nas ne predstavlja življenja. Kava naj bi bila tako prva stvar, ki si jo ljudje zaželimo zjutraj, seks pa preden zaspimo. Tako prvi kot drugi razvadi pa je skupno tudi to, da v zmernih količinah ugodno vplivata na zdravje in boljše počutje.

Pozitivne lastnosti kave in seksa
Pozitivne lastnosti kave in seksaFOTO: iStockphoto

Strokovnjaki ugotavljajo, da imajo kava in posteljne radosti pozitiven vpliv na zdravje srca in na splošno človekovo počutje. Poleg tega seks vključuje še hormon sreče in skrbi za boljšo telesno pripravljenost ali z drugimi besedami – seks lahko primerjamo s kratkim kardio treningom. Med samim odnosom nam tako srčni utrip v povprečju naraste na 150, telo pa v povprečju pokuri 837 džulov. Seks trikrat tedensko bo zato zmanjšal tveganje za srčni infarkt in možgansko kap kar za 50 odstotkov, enako velja, če boste v svoj vsakdan vnesli dve skodelici kave (lahko tudi štiri – odvisno od same velikosti skodelice).

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493