Zadovoljna.si
Večina moških se bo potolažila v njenem objemu. Če bo muckanju in stiskanju sledila predigra in nato še strasten seks, pa še toliko bolje.

Novice

Kaj pričakujejo od nas, ko imajo slab dan?

U.S.
03. 01. 2014 08.15
2

Vsak od nas ima kdaj slab dan. Saj se spomnite, kako je, ko vam gre v službi vse narobe, ko se sporečete s svojimi najbližjimi, ko vam fant greni življenje s svojimi muhami, ko se vam zalomi noht, ko vam telefon ne dela in ko vas na cesti jezijo počasni vozniki, no, prav tak dan ali pa še celo slabši ima lahko tudi vaša boljša polovica, tega nikar ne pozabite. In kaj si v resnici on takrat želi od vas?

Večina moških se bo potolažila v njenem objemu. Če bo muckanju in stiskanju sledila predigra in nato še strasten seks, pa še toliko bolje.
Večina moških se bo potolažila v njenem objemu. Če bo muckanju in stiskanju sledila predigra in nato še strasten seks, pa še toliko bolje.FOTO: Thinkstock

Kaj je tisto, kar si naši izvoljenci želijo, ko tak dan potrka na njihova vrata? Zagotovo to niso sladkarije, ja, ženske najdemo uteho tudi v njih, če je treba, topla odeja, oh, kot nalašč je v tistih dneh, ko nam gre vse narobe, v dobro voljo pa ga ne bo spravil niti šopek rož, ki bi mu jih skrivnostno poslala.

Revija Glamour je na podlagi ankete, ki jo je izvedla med svojimi moškimi bralci, objavila spisek stvari, ki ga bodo spravile v dobro voljo takrat, ko se mu zdi, da slabše ne bi moglo biti.

"Velik, tesen objem. Želim si, da mi takrat pove, da sva tim in da bo vedno tu zame."

"Večerja, ki jo je pripravila za naju in zmenek v kinu. Seveda bi predstavo izbral jaz."

"Takrat si želim samo to, da me pusti pri miru."

"Želim si, da sva spontana. Da počneva nekaj, kar sicer ne delava prav pogosto."

"V dobro voljo me bo spravilo presenečenje, kot je masaža, kozarec vina in podobno."

"Seks, ki je logično nadaljevanje okusne večerje in dobre predigre."

"Pogovor, preko katerega mi bo ponudila neke pametne rešitve in me z argumenti opozorila na napake, ki jih delam."

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493