Zadovoljna.si
Bine Volčič - 2
Novice

Bine Volčič že nestrpen!

POP TV
10. 02. 2014 08.21
13

Najbolj popularna gostilna v Sloveniji ponovno odpira svoja vrata, a tokrat bo kuhalnico vihtel eden in edini, kuharski virtuoz Bine Volčič. Goste bodo tako na krožnikih čakale rock'n'roll kreacije iz prve roke, na svoj račun pa bodo prišli tudi vsi lačni novega znanja. V Gostilni pri šefu bodo namreč potekala tudi kuharska izobraževanja, tako za ljubitelje kot za profesionalce.

Bine Volčič - 2
Bine Volčič - 2FOTO: Miro Majcen
"Z ekipo smo se odpočili, se naučili veliko novega in zdaj smo čisto 'napaljeni', da skreiramo kulinarični rock'n'roll pomladne sezone. V Gostilni bomo obdržali nekaj največjih uspešnic, kot so G-burger, paleta rezancev in čokoladni vrt, moj navdih pa bo usmerjentudi v ustvarjanje 6-hodnega šefovega degustacijskega menija, ki se bo tedensko spreminjal in bo zato vsakič znova posebno presenečenje iz najboljših sestavin. Samo prepustite se mi," je povedal Bine Volčič.
GOSTILNA PRI ŠEFU BO SVOJA VRATA PRVIČ ODPRLA V PETEK, 28. FEBRUARJA.

Ker besede nikoli niso enake izkušnji, se prepričajte sami.
Rezervirajte si mizo in se pustite presenetiti.

Zvrhani lonci dragocenega znanja

Na kuharskih delavnicah v Gostilni pri šefu se bodo lahko izobraževali tako začetniki kot zagrizeni ljubitelji in profesionalci. Vsak teden bodo pod mentorstvom šefa Bineta in njegove ekipe potekale različne kuharske delavnice.
"Meni posebej ljube bodo kuharske delavnice v Gostilni. Zasnoval sem jih tako, da bo lahko čisto vsak odnesel veliko novega kuharskega znanja. Za vse, ki z največjim veseljem vrtite svoje kuhalnice po domači kuhinji, bodo sredine delavnice- kuhanje 3-hodnega sezonskega menija prava priložnost, da kuhanje spremenite v resen hobi, saj boste spoznali sestavine, njihovo pripravo in mise-en-place na profesionalen način. Vsak teden bo meni drugačen,tako da vam bom lahko pokazal čim več možnosti uporabe sestavin in različnih tehnik priprav,« razlaga šef Bine.

"Ob četrtkih pa se bomo na tematskih delavnicah posvetili modernemu kulinaričnemu znanju s področja priprave testenin, rib, mesa in sladic, zato verjamem, da bodo med udeleženci tako poklicni kuharji kot polprofesionalni amaterji, ki imate teorijo v malem prstu – saj veste, kdo ste! Vse delavnice se bodo odvijale v majhnih skupinah po 4 udeležence, kjer vas bo pri delu usmerjal mentor in sproti odgovarjal na vaša vprašanja. Zato brez skrbi, vsi boste lahko kot pravi chefi pripravili top jedi in zablesteli pred svojimi gosti!"

Več o delavnicah si lahko preberete TUKAJ.

Časa imate samo 3 mesece!

Gostilna pri šefu bo s polno paro ustvarjala, kreirala, izbobraževala in tako ali drugače razvajala le v naslednjih treh mesecih. S poletjem bo že nastopil čas produkcijih priprav za novo sezono šova Gostilna išče šefa, zato pravočasno izkoristite edinstveno priložnost in preizkusite specialitete Gostilne pri šefu ter stopite v Binetovo kulinarično učilnico.

Ne zamudite priložnosti, da se iz prve roke kuharskega mojstra Bineta in njegove ekipe naučite dragocenih znanj in trikov za kreativne kulinarične mojstrovine. Se vam že cedijo sline?

Gostilna pri šefu - hrana - 1
Gostilna pri šefu - hrana - 1 FOTO: POP TV
KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
Pravijo da je najbolša preprosta kmečka hrana,ker je tudi res pa še naješ se,tako da mene nebodo prepričali pa makar bi imel dovol denarja me nebi vleklo tja.
Praškovarit 10. 02. 2014 10.07
jz bi pa prišla tja kej pojest, sam to ni za moj žep
Glede na njegove zadnje poteze, naj tisto hrano kar sam je. Lahko pride jest tudi Kaja, potem je pa že kmalu konec.
hhahah,ne me spominjat na Kajo
če boste velik pametoval boste dobil njeno klobaso v usta
Očitno imamo pri nas samo enega sposbnega kuharja 6 hodov plačaš k zmešan nato pa na štacion na pljeskavico
točn tak
kar naj bo koga briga ..pa kdaj nas boste nehali posiljevati z tem prepotentnezem ..karkoli drugega bi bilo bolje .tip je res nemogoc ..pa peljite si ga domov ce vam je tako prirastel nekam ..
cakaj malo, gostilna bo delala 3 mesece, in potem bo spet nova sezona sova....he he legendarno, v teh 3 mesecih se bo gostilna napolnila radovednezev, ki bodo prisli enkrat in to je to.....
Praškovarit 10. 02. 2014 10.07
ja sej to je njihov cilj
kr neki,dajte že enkrat prenašat bolj pametnega ,ne pa sam bedarije
tako se govori
Olga Colneri? 10. 02. 2014 14.03
če so že prazni krožniki, naj bo tudi cena temu primerna
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 1076