Zadovoljna.si
The Key - 1

Novice

/ Oglas

Kako podariti izvirno darilo za dan žena?

P.R.
29. 02. 2016 08.13
0

Z obiskom sobe pobega The Key, res ne morete zgrešiti. Prav gotovo bo to presenečenje, ki ga zlepa ne bo pozabila nobena mama, hčerka ali žena. Gotovo bo tako navdušena, da vas bo povabila zraven.

The Key - 1
The Key - 1FOTO:

Darilni bon je že dalj časa eno najboljših daril, ki ga lahko nekomu podarite. Zakaj ne ravno za dan žena ?

Pred vrati je dan žena in zakaj ga ne bi naredili res posebnega ? Dovolj je, da ste s partnerico radovedne narave in nepozabna zabava vam je zagarantirana. The Key soba pobega vas vabi, da dan žena preživite v misteriozni Da Vincijevi in Sherlockovi sobi ali pa v igrivi Pravljični deželi. Ker gre za res poseben dan, vas bo 8. marca v naših sobah pričakalo tudi prijetno presenečenje. Tako se bo lepo doživetje, še bolj zasidralo v spomin.

The Key - 4
The Key - 4FOTO:

Pustolovščina, ki jo po svetu poznajo kot escape room se je tudi pri nas neverjetno prijela tako med mladimi, kot tudi med zrelejšimi. Od vas zahteva zbranost, medsebojno sodelovanje in dobro opazovanje. Predvsem gre za neko novo izkušnjo in dogodivščino, ki je praktično vsakomur pisana na kožo. Na koncu sledi še fotografiranje z našimi priljubljenimi tablami!

The Key Escape room Ljubljana lahko hkrati gosti do 17 oseb, zabava za rojstni dan (link: http://www.thekey.si/praznovanje-rojstnega-dne/) pa je primerna za vsakogar od 8. leta dalje. Pri nas ste dobrodošli prav vsi, ne glede na to ali imate kakšne izkušnje z reševanjem, ali ne. Bistvo je, da se radi zabavate in to je tudi naše načelo.

Rezervacije sprejemamo na naši spletni strani ali telefonski številki 030 23 23 23.

Za vse informacije pa smo dosegljivi tudi na elektronskem naslovu info@thekey.si.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375