Zadovoljna.si
Žensko trplejenje

Novice

Kako v teh dneh pregnati slabo voljo?

zadovoljna.si
02. 01. 2015 07.56
5

Ste zaradi trenutne situacije slabe volje? Zavedamo se, da samoizolacija in ustavitev javnega življenja ni nekaj, kar bi si kdorkoli od nas želel, kljub temu pa je to lahko čas, ki nam prinese tudi kaj lepega. Če ga bomo le znali izkoristiti!

Če ne veste, kaj bi počeli v teh dneh, ko je odsvetovano vsakršno druženje, smo izbrali nekaj idej za preživljanje prostega časa in nasvetov zvezdnic, kaj njim pomaga, kadar so slabe volje. 

Teri Hatcher se tiste slabe dni v mesecu najraje s kolesom odpravi na svež zrak ter razmiga svoje telo. Telesna aktivnost je odlično sredstvo proti slabi volji, zatrjuje zvezdnica. Upoštevajte njen nasvet in se odpravite na svež zrak. Izberite le kraje, kjer ni ljudi in kjer se boste lahko v miru in povsem varno naužile vitamina D, ki ga v naslednjih sončnih dneh ne bo manjkalo.

Izbor urednice: 5 top filmov, ki si jih morate ogledati
Preberi še
Izbor urednice: 5 top filmov, ki si jih morate ogledati
Odpravite se v naravo.
Odpravite se v naravo. FOTO: Profimedia

Igralka Vivica A. Fox si pomaga z dobrimi prijatelji, s katerimi pokramlja o svojih težavah. In res, prav prijatelji in družinski člani so tisti, ki nam stojijo ob strani, ko nam je najtežje. Z njihovo pomočjo se zdi, da noben problem ni nerešljiv in da bo tudi za nas kmalu posijalo sonce.

Britanska igralka in manekenka Mischa Barton si v trenutkih, ko je sama sebi odveč, največkrat privošči sladoled. Tudi sami si v takih trenutkih pripravite kaj dobrega oziroma nekaj, kar vam je pri srcu. 

10 najlepših ljubezenskih filmov vseh časov
Preberi še
10 najlepših ljubezenskih filmov vseh časov

Jennifer Love Hewitt slabo voljo prežene z dobro komedijo ali humoristično serijo. Naj vas v smeh spravijo reči, ki vas veselijo in zabavajo (pa naj bo to listanje revije, poslušanje glasbe, prebiranje šal, gledanje slik iz otroštva).

Preberite kakšno dobro knjigo.
Preberite kakšno dobro knjigo.FOTO: Profimedia

Torej, ko te zgrabi slaba volja, ne obupuj, ampak:

- se posladkaj,
- naužij svežega zraka,
- preberi kaj lepega,
- pogovarjaj se z domačimi,
- privošči si dolg tuš,
- pusti si sanjariti,
- pokliči nekoga, ki ga imaš rada,
- podari si kaj lepega,
- poglej si film,
- poslušaj glasbo.

Takrat depresivne misli kar same odletijo stran. Preizkusite!

6 top knjig, ki jih letos morate prebrati
Preberi še
6 top knjig, ki jih letos morate prebrati

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375