Zadovoljna.si
22-letnica je uživala med tetoviranjem.

Novice

Kam si jih bodo še dali?

Z.M.
17. 08. 2012 11.20
8

Ljubitelji tetovaž izbirajo vedno bolj nenavadna mesta za poslikave. Na nedavnem sejmu tetovaž na Floridi pa je s svojo željo najbolj šokirala neznana 22-letnica. Imeni kar dveh fantov si je vtetovirala okoli ... Poglejte!

22-letnica je uživala med tetoviranjem.
22-letnica je uživala med tetoviranjem.FOTO: YouTube
Bizarno ali domiselno?
Bizarno ali domiselno? FOTO: YouTube

 Najbolj svobodomiselni ljubitelji tetovaž so navdušeni nad novim trendom, ki ga je začela neimenovana udeleženka sejma tetovaž na Floridi. 22-letnica je šokirala s svojo željo, da si želi okoli svoje zadnjične odprtine vtetovirati ime dveh fantov. Ljubiteljica poslikav, ki je bila očitno pod vplivom alkohola, je novinarki zaupala, da si je prvo tetovažo omislila pri 17 letih, da se je lahko tako mlada tetovirala, pa je s seboj vzela prijateljico, ki se je pretvarjala, da je njena mama. Mojster tetovaž ji je takrat hrbet prekril z ogromno vilo, pet let pozneje pa se je dekle odločilo za bolj drzno poslikavo.

Začela je nov trend

Mojster, ki je sprejel izziv, da dekle tetovira okoli anusa, je novinarki priznal, da ni prvič, da se je stranka pri njem oglasila s takimi željami, 22-letnica pa je med tetoviranjem uživala, bolečine pa sploh ni občutila. Večina mimoidočih, ki si je z zanimanjem ogledovala postopek, je bila prepričana, da bo tetoviranje okoli zadnjične odprtine postalo nov trend.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493