Zadovoljna.si
Raper bo ponovno obkrožen z lepoticami.

Novice

Kanye West bo pel 'angelčkom'

Z.S.
13. 10. 2011 12.00
0

Kanye West bo čez dober mesec ponovno nastopil na tradicionalni modni reviji, ki jo pripravlja svetovno znana hiša spodnjega perila Victoria's Secret. 34-letni raper, ki je v začetku oktobra letos predstavil svojo prvo kolekcijo s kraticami DW, ki naj bi bile kratice njegove pokojne mame, bo tako znova obkrožen z najuspešnejšimi manekenkami, med katerimi tudi tokrat ne bo manjkala Alessandra Ambrosio.

Raper bo ponovno obkrožen z lepoticami.
Raper bo ponovno obkrožen z lepoticami.FOTO: Reuters

Podrobnosti tradicionalne modne revije, ki jo vsako leto prireja modna hiša Victoria's Secret, tudi tokrat ostajajo skrbno skrite pred javnostjo. Kaj bo rdeča nit tokratne modne revije, tako še ostaja neznanka. Znano pa je, da bosta tudi tokrat za zanimive glasbene vložke in nastope poskrbela raper Kanye West in zasedba Maroon 5. V preteklosti je ta čast pripadala Katy Perry, Akonu, skupini Black Eyed Peas, Usherju, Justinu Timberlaku in Sealu. Med lepoticami tudi tokrat ne bo manjkala nosilka angelskih krilc Alessandra Ambrosio, na odru pa se ji bodo pridružile še Rosie Huntington Whiteley,  Miranda Kerr, Doutzen Kroes, Chanel Iman, Lily Donaldson, Lily Aldridge, Karolina Kurkova, Candice Swanepoel in Adriana Lima.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493