Zadovoljna.si
Catherine Middleton - 22

Novice

Kate Middleton praznuje!

STA
09. 01. 2012 12.03
0

Kate Middleton, soproga britanskega princa Williama, praznuje danes 30. rojstni dan. Po udeležbi na svečani premieri filma War Horse režiserja Stevena Spielberga v Londonu v nedeljo zvečer bo Kate dan preživela mirno in v zasebnem krogu. Praznovanje okroglega jubileja bo sicer njeno prvo, odkar je postala članica britanske kraljeve družine.

Kate se je odločila za umirjeno praznovanje, v krogu družine.
Kate se je odločila za umirjeno praznovanje, v krogu družine. FOTO:

Praznovanje bo umirjeno

Iz Buckinghamske palače so sporočili, da Kate Middleton za svoj okrogli rojstni dan načrtuje le manjše zasebno praznovanje. Da se je vojvodinja Cambriška odločila za bolj umirjeno praznovanje, je po svoje razumljivo, saj vojvodinja ne vstopa zgolj v četrto desetletje svojega življenja, ampak počasi prevzema tudi vlogo bodoče kraljice, pred katero je naloga oživeti monarhijo, ki jo je z leti povozil čas.

Kate dejavna na področju dobrodelnosti

Naslovnice britanskih časopisov so bile sicer danes polne fotografij Kate v dolgi čipkasti obleki modne oblikovalke Alice Temperley, ki jo je nosila na premieri Spielbergove vojne drame. Middletonova je po poroki že prevzela tudi vrsto kraljevih obveznosti in nalog. Med drugim je postala dejavna na področju dobrodelnosti in izbrala pokroviteljstvo nad več dobrodelnimi organizacijami, ki jim želi pomagati.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493