Zadovoljna.si
Obleko je oblikovala Sarah Burton, kreativna direktorica modne hiše Alexander McQueen.

Novice

Kate Middleton v smetanovo beli poročni obleki s čipkami

STA
29. 04. 2011 16.00
0

Ugibanj o poročni obleki najbolj slavne neveste ta trenutek je bilo danes konec. Kate Middleton si je za poroko s princem Williamom, drugim v vrsti za britansko kraljevo krono, izbrala smetanovo belo poročno obleko s čipkami, dolgo vlečko in dekoltejem, ki jo je oblikovala Sarah Burton. Obraz ji je zakrivala prosojna tančica.

Obleko je oblikovala Sarah Burton, kreativna direktorica modne hiše Alexander McQueen.
Obleko je oblikovala Sarah Burton, kreativna direktorica modne hiše Alexander McQueen.FOTO: Reuters
Ramena in rokavi poročne obleke Kate Middleton so bili narejeni iz prosojne čipke. Lase je imela nevesta delno spete, medtem ko je imela tančico pritrjeno s preprosto tiaro. Obleko je oblikovala Sarah Burton, kreativna direktorica modne hiše februarja lani preminulega oblikovalca Alexandra McQueena.

Kate je v Westminstrsko opatijo v družbi očeta Michaela prispela kot zadnja. Iz hotela Goring, kjer je z družino preživela zadnjo noč kot samsko dekle, sta se pripeljala v rolls royceu. Pred oltarjem jo je po sprehodu po rdeči preprogi pričakal princ William.

William, ki je nevesto v opatiji čakal okoli 45 minut, se je odločil, da prstan svoji izbranki nadene v uniformi poveljnika irske garde, ki vključuje prepoznaven rdeč suknjič.

Velike pozornosti so bile deležne tudi obleke preostalih gostov na poroki. Mati Kate Middleton Carole je na poroko prišla v svetlo modri obleki z ujemajočim plaščem. Williamova mačeha Camilla pa si je nadela svileno obleko v barvi šampanjca s prav tako ujemajočim plaščem. Kraljica Elizabeta II. je nosila rumeno obleko in prav take barve klobuk.

Kate je izbrala smetanovo belo poročno obleko.
Kate je izbrala smetanovo belo poročno obleko.FOTO: Reuters

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493