Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Kate Moss dobila hudo konkurenco

M.K.
14. 11. 2011 08.38
1

Charlotte, 14-letna sestra svetovno znane manekenke Kate Moss, se je očitno odločila prevetriti svetovno modno sceno, saj je podpisala pogodbo z isto agencijo kot njena slavna sestra. Mlada Lottie, kot jo kličejo prijatelji, tako hitro stopa po stopinjah svoje polsestre. Zanimivo pa bo videti, ali jo bo svet svetovnega blišča pahnil tudi v svet alkohola in drog.

Kate Moss je postala manekenka, potem ko so jo pri vsega 14 letih opazili na letališču John F. Kennedy v New Yorku. No, za odkritje njene mlajše polsestre Charlotte, ki jo ljublkovalno kličejo Lottie, je bilo dovolj, da se je pojavila na poroki slavne sestre. S tem je Lottie prehitela Kate in pogodbo podpisala že pri 13, saj bo šele januarja prihodnje leto dopolnila 14 let. Prejšnji mesec je prestala testno slikanje, ki ga je organizirala Sarah Doukas, ravno ona je v New Yorku odkrila tudi danes svetovno znano Kate, in s tem postala članica ekipe modelov.

Tudi oče je zelo ponosen

Pred dnevi je za ameriške medije spregovoril tudi Peter, oče obeh deklet (Lottie ima z drugo ženo Inger), in povedal, da je navdušen, in da je Lottie na testnem slikanju zares zelo uživala. „Storm, Katin menedžer, je predvideval, da se splača Lottie ponuditi testno slikanje, da bo videl, kako se obnese. Lottie se je zares zabavala in kaže, da se je tudi izkazala, tako da smo na koncu vsi srečni,“ je povedal presrečni oče. Prav tako je poudaril, da bo svoje dekletce striktno nadzoroval, saj še ni stara 14 let. Verjetno se boji, da se ji ne bo zgodilo enako kot Kate, ki je pristala v svetu alkohola in drog. „Celotna stvar bo prepuščena Sarah in Simonu z agencije Storm; onadva naj se odločita, kako naprej. Okrog božiča se bomo sestali z njima, da se dogovorimo, kako naprej,“ je o Lottiejini karieri še povedal oče.

Mladostniki naj se čim prej naučijo sami služiti denar

Gospod Moss je še povedal, da je bila to za Lottie prijetna izkušnja, h kateri je pripomogel tudi dober fotograf, ki je znal ujeti njene najboljše poteze. Prav tako je poudaril, da je z ozirom na gospodarske razmere in vse dražje življenje pomembno, da mladostniki sami služijo denar za svoje šolanje in da zgrabijo vsako priložnost, ki se jim ponudi. Vedno težje je namreč dobiti službo in priti na univerzo, zato je dobro, da si pridobi čim več dragocenih izkušenj in spozna svet dela. Ko se je Lottie pojavila v svetu mode, je takoj vzbudila zanimanje širše javnosti in agencije so šle v lov za mladenko, ki se lahko pohvali s porcelanasto kožo, svetlimi lasmi in lepo oblikovanimi ličnicami.

Mlada fotografinja za mlado manekenko

Mlado manekenko je fotografirala 26-letna Amdrea Carter - Bowman, ki velja za velik up v svetu modne fotografije. Prav to fotografinjo agenti radi najamejo za prva slikanja mladih manekenk, saj zna iz mogoče še nekoliko okornih potez in živčnih obrazov iztisniti največ in narediti dobre fotografije, na katerih so modeli zares sproščeni. Z modeli se poveže do te mere, da ji ti zaupajo in se prepustijo toku. Verjetno pa bo mlado Lottie naslednjič že fotografiral Mario Testino, fotograf, ki ga gospodična Moss najbolj ceni.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493