Zadovoljna.si
Kate - 2

Novice

Kate spet oblekla prekratko krilo

Z.N.
30. 09. 2011 07.59
7

Kate Moss je na fotografiranje v Londonu prišla oblečena v izjemno kratko oblekico, s katero je pritegnila številne poglede. Če so bili navzoči nad njeno obleko navdušeni, to ne velja za večino tujih medijev, v katerih pišejo, da je obleka za njena leta neprimerna.

Kate Moss je ob prihodu na fotografiranje za kampanjo znamke Rimell poskrbela za pravo razburjenje. Poleg tega, da je tja prispela s helikopterjem, kar nekateri ocenjujejo za povsem neprimerno potezo, je bila oblečena v zelo kratko oblekico, s katero je pri večini dosegla ravno nasproten učinek od želenega. V večini britanskih medijev so jo namreč, namesto da bi jo pohvalili, kritizirali, rekoč, da je obleka prekratka. "Težko je oceniti, ali je oblekla nekoliko daljšo majico ali prekratko minico," pišejo nekateri. Drugi so se razpisali o tem, da je tako kratka oblekica neprimerna za ženske njenih let.

Kate je fotografiral priznani fotograf Mario Testino, ki je med drugimi ob uradni zaroki fotografiral tudi Kate Middleton in princa Williama. 37-letna manekenka je po 10-letnem sodelovanju z Rimellom prvič izdala svojo kolekcijo rdečil za ustnice. "Moje glavno vodilo je bilo ustvariti take šminke, da jih je enostavno kombinirati, torej klasične barve, ki so bile vedno priljubljene." Kate je še naznanila, da namerava izdati tudi svojo kolekcijo nakita. V sodelovanju s pariškim luksuznim draguljarjem Fredom naj bi izdelala 22 različnih okraskov, glavna inspiracija pa naj bi bili njeni številni drobceni tatuji.
 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493