Zadovoljna.si
Tom je goreč zagovornik scientološke cerkve, Katie pa se z nekaterimi metodami, ki jih zagovarjajo scientologi, naj ne bi strinjala.

Novice

Katie in Tom dosegla dogovor

STA/Z.C.
10. 07. 2012 11.03
0

Ameriška igralca Katie Holmes in Tom Cruise sta za razliko od številnih hollywoodskih parov hitro dosegla dogovor o ločitvi. Slabih 14 dni po tem, ko je Katie vložila zahtevo za ločitev, je namreč par ob pomoči odvetnikov že dosegel in danes tudi podpisal dogovor o ločitvi, poročajo tuje tiskovne agencije.

Tom je goreč zagovornik scientološke cerkve, Katie pa se z nekaterimi metodami, ki jih zagovarjajo scientologi, naj ne bi strinjala.
Tom je goreč zagovornik scientološke cerkve, Katie pa se z nekaterimi metodami, ki jih zagovarjajo scientologi, naj ne bi strinjala.FOTO: Reuters

"Dogovor je bil dosežen in sporazum podpisan," je sporočil igralkin odvetnik Jonathan Wolfe, ki je v izjavi za javnost tudi poudaril, da se Katie Holmes in njena družina veselijo novega poglavja v njenem življenju. Podrobnosti dogovora uradno niso znane. A po besedah virov blizu obema stranema naj bi šestletna Suri živela z mamo v New Yorku, 50-letni Tom pa bo lahko deklico brez večjih omejitev obiskoval, poroča ameriška revija People. Po romanci, ki je pritegnila pozornost medijev po vsem svetu, se je par po rojstvu Suri novembra 2006 poročil v Italiji.

Presenetila z ločitvijo

33-letna Katie je marsikoga, zlasti pa Toma, presenetila, ko je konec junija vložila zahtevo za ločitev in zahtevala tudi samostojno skrbništvo nad Suri. Vse od tedaj se je o razlogih za njeno odločitev na veliko razpravljalo, v ozadju pa naj bi bil med drugim spor zaradi vloge scientologije pri vzgoji Suri. Tom namreč velja za gorečega pripadnika scientološke cerkve, medtem ko se Katie z nekaterimi metodami, ki jih zagovarjajo scientologi, naj ne bi strinjala. V skupni izjavi sta se Katie in Tom sicer zavzela, da bosta delovala v najboljšem interesu za Suri, prav tako pa bosta pri njeni vzgoji spoštovala prepričanja drug drugega, s čimer naj bi se navezala na scientologijo. To je bil tretji zakon za Toma, ki je bil pred tem poročen z Mimi Rogers in Nicole Kidman. S slednjo ima dva otroka, Bello in Connorja, ki od ločitve živita pri očetu.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375