Zadovoljna.si
Keira Knightley

Novice

Keira Knightley se bo poročila

Z.C./STA
28. 05. 2012 11.27
0

Britanska igralka Keira Knightley se bo poročila s pevcem in klaviaturistom britanske indie rock skupine Klaxons Jamesom Rightonom. 27-letna zvezdnica filmov Pirati s Karibov in glasbenik sta par od začetka lanskega leta.

Keira Knightley
Keira Knightley FOTO: Reuters

27-letna igralka Keira Knightley in leto starejši James Righton, predstavila ju je britanska TV-voditeljica Alexa Chung, sta svojo zvezo skrivala pred javnostjo, govorice, da sta par, pa so se prvič pojavile aprila 2011. Keira Knightley, ki je bila leta 2006 nominirana za oskarja za vlogo v filmu Prevzetnost in pristranost, je bila pred tem več let v zvezi z igralcem Rupertom Friendom. Knightleyjeva in Righton se sicer le redko skupaj udeležujeta družabnih dogodkov, pred kratkim pa sta se odločila za skupno življenje: ''Keira je predlagala, da se preseli k njej. Pred nekaj tedni je to tudi storil. Baje, da želita posvojiti kužka. Vse skupaj je zelo resno,'' je razkril njun prijatelj. Zaljubljeni parček naj bi že iskal večjo hišo na angleškem podeželju.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493