Zadovoljna.si
Kim Kardashian in napis na zadnjici

Novice

Kim Kardashian svojo zadnjico okrasila z zanimivim napisom

Z.S.
11. 09. 2011 16.47
18

30-letna zvezdnica Kim Kardashian, ki je pred kratkim obljubila večno zvestobo košarkarju Krisu Humphriesu, je na krajšem oddihu razkazovala svoje telo v šestih različnih bikinkah, med katerimi je en par še posebej izstopal. Bele kopalke, natančneje spodnji del, je okrasila z diamantnim napisom Mrs. Humphries in tako pojasnila, da gre za naziv, ki ga bo uporabljala v zasebnem življenju, na javnih prireditvah pa se bo pojavljala zgolj s priimkom Kardashian.

»Mislim, da ne bi smela vzeti njegovega priimka in se imenovati Kim Humphries. Mora ostati Kim Kardashian, saj je zelo trdo delala, da je njeno ime postalo tako slavno,« je prepričana njena mama Kris Jenner, ki je pred kratkim razmišljala, da bi kljub srečnemu zakonu z Brucem Jennerjem svoj priimek preimenovala v Kardashian. Vendar se je Kim odločila nasprotno. Za osebne namene naj bi tako uporabljala priimek Humphries oziroma Kardashian Humphries, svoje besede pa je pred kratkim podkrepila še s 'primerno' izbiro kopalk. Med šestimi različnimi modeli, ki jih je nosila na dvodnevnem oddihu, je paparacem, čisto  v svojem slogu, ponudila veliko priložnosti, da so fotografirali tudi dvodelni bel bikini s posebnim vezenjem na zadnji strani. Na njeni opevani zadnjici se je tako zasvetil diamantni napis Mrs. Humphries (Gospa Humphries), črko 'H' pa je krasil še poročni prstan. Nad napisanim je bil navdušen predvsem njen izbranec, 26-letni Kris, ki z njene zadnjice ni odmaknil pogleda, medtem ko novopečena tašča napisanega še ni javno komentirala.

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493