Zadovoljna.si
Angelina Jolie in Brad Pitt

Novice

Kmalu se bova poročila

STA/ Z.C.
28. 11. 2012 10.28
1

Ameriški filmski zvezdnik Brad Pitt je nakazal, da bo z dolgoletno partnerko, prav tako filmsko zvezdnico Angelino Jolie, kmalu skočil v zakonski jarem. "Kmalu se bo zgodilo. O tem imam dober občutek," je hollywoodskega igralca citirala ameriška revija People. Za poroko naj bi navijali predvsem njuni otroci.

Angelina Jolie in Brad Pitt
Angelina Jolie in Brad PittFOTO: Reuters

48-letni Brad Pitt in 37-letna Angelina Jolije imata šest otrok, starih od štiri do enajst let. Par je po sedmih letih zveze aprila lani obelodanil zaroko, datuma poroke pa takrat ni določil. V ameriških tabloidih so sicer že večkrat ugibali o datumu  poroke, tako so pred nekaj meseci napovedali, da bosta Brad in Angelina stopila pred matičarja 11. avgusta v gradu Miraval v Provansi na jugu Francije. Takrat so tudi poročali, da datuma poroke nista izbrala naključno, saj sta se na isti dan pred petdesetimi leti vzela Bradova starša. Napoved se seveda ni uresničila.

Zakonske izkušnje imata oba

Jolijeva je bila v 90. letih minulega stoletja krajši čas poročena z britanskim igralcem Johnnyjem Leejem Millerjem, nato pa tri leta z ameriškim igralskim kolegom Billyjem Bobom Thorntonom. Pitt pa se je leta 2000 poročil z igralko Jennifer Aniston, s katero sta se pet let kasneje ločila. O ločitvi slavnega para je bilo povedanega in napisanega. Ko so govorice, da se je Brad med snemanjem filma 'Mr. and Mrs. Smith' zaljubil v soigralko, je Jennifer o tem povprašala kar moža. In ta ji je priznal, da se je res zaljubil v drugo. In Jennifer naj bi svojega nezvestega možička pognala čez domači prag.


 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493