Zadovoljna.si
Jennifer Aniston

Novice

Največja 'jokica' Hollywooda se bo končno spet poročila

Z.B.
19. 08. 2011 11.57
6

Jennifer Aniston se bo decembra poročila s 40-letnim kolegom Justinom Therouxom, s katerim sta se pred kratkim vrnila s sanjskih počitnic na Havajih. Novica, ki jo je prvi objavil kralj ameriškega 'gossipa' Perez Hilton, že kroži v hollywoodskih krogih, Jennifer pa naj bi najožje prijatelje že obvestila, da bo veliki dogodek decembra, zato naj odložijo vse druge obveznosti.

Poroka naj bi bila decembra.
Poroka naj bi bila decembra.FOTO: pacificcoastnews.com

42-letna Jennifer Aniston naj bi se decembra poročila z dve leti mlajšim filmskim kolegom Justinom Therouxom. Kot je na svojem blogu zapisal Perez Hilton, ki velja za kralja ameriških zvezdniških govoric, naj bi par dahnil usodni da decembra. Anistonova velja vse od leta 2005, ko se je razšla s prvim možem Bradom Pittom, ki jo je zapustil zaradi Angeline Jolie, za največjo 'jokico' v Hollywoodu, saj nikakor ni mogla preboleti ločitve. Perez Hilton trdi, da je igralka že obvestila vse svoje najožje prijatelje, naj decembra ne načrtujejo drugih obveznosti, vse dokler z Justinom ne bosta določila točnega datuma poroke. Dobro obveščeni viri trdijo, da se par namerava poročiti na Havajih in za zdaj niha med dvema kapelama: Chapel by the Sea v Kauai Lagoons in Calvary Chapel Kauai. Gre za kapeli, ki sta na seznamu desetih najlepših lokacij za poročni obred na svetu.

 


 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493