Zadovoljna.si
Fotografije uporabnice Anite pred in po 2-mesečni uporabi. Rezultat je več kot očiten.

Novice

/ Oglas

Končno razkrita skrivnost zdrave kože!

CaviarofGermany
25. 08. 2015 08.51
0

Želja vsake ženske je, da je njena koža sijoča, zdrava in mladostna. Zdaj je to tudi postalo mogoče s pomočjo edinstvene kreme, katere glavna sestavina je izvleček kaviarja. Recite zbogom utrujeni in postarani koži. Preberite več o novem odkritju na področju zdrave kože!

Fotografije uporabnice Anite pred in po 2-mesečni uporabi. Rezultat je več kot očiten.
Fotografije uporabnice Anite pred in po 2-mesečni uporabi. Rezultat je več kot očiten.FOTO:
Naroči zdaj in si zagotovi brezplačno poštnino!
Postalo je jasno, da kaviar ni več samo gurmanska poslastica, ampak je ta sinonim razkošja postal tudi neverjetna senzacija v kozmetični industriji. Zaradi stresa, ki v današnjem času pesti naša življenja, trpi tudi naše telo. Vse tegobe pa se kaj kmalu pokažejo tudi na naši kože, ki redno zrcali naše počutje. Koža tako postane zgubana, utrujena, suha in vedno starejša.

Kaviar, črno zlato

Kaviar je eden izmed tistih darov narave, ki brez truda vedno znova izžareva razkošje. Glavne komponente kaviarja so proteini, ogljikovi hidrati, esencialne maščobne kisline, vitamini A, D, B1, B2 in H ter kalcij, magnezij, železo in fosfor. Najpomembnejše učinkovine izvlečka kaviarja v Caviar of Germany kremi so vlaženje in hranjenje kože, učinek proti staranju, zaščita kože pred vsakodnevnimi vplivi iz okolja in izboljšanje same teksture kože.

Učinke črnega kaviarja primerjajo tudi z botoxom zato ni nič čudnega, da poleg navlažene in spočite kože dobimo tudi lepo napeto in mladostno kožo.
Učinke črnega kaviarja primerjajo tudi z botoxom zato ni nič čudnega, da poleg navlažene in spočite kože dobimo tudi lepo napeto in mladostno kožo. FOTO:

Krema za vsakodnevno uporabo z najkakovostnejšimi sestavninami

Caviar of Germany  se lahko uporablja kot dnevna ali kot nočna krema. Z njeno pomočjo bo vaša koža izgledala sveža in pomlajena. Caviar of Germany vsebuje najboljše sestavine iz narave, kot so vitamini, kalcij, magnezij, izvleček aloe vere in seveda izvleček kaviarja.

Zakaj je Caviar of Germany  rešitev za vaše teževe? Vaša koža bo po redni uporabi sijoča, navlažena, obnovljena, pomlajena, saj bodo edinstvene sestavine v kremi vaši koži povrnile prožnost hkrati bodo pa v vašem telesu spodbudile proces obnavljanja.

Uporaba kaviar kreme

Najboljši čas za uporabo Caviar of Germany je zjutraj ali zvečer takoj po tuširanju, saj je takrat koža čista, pore pa odprte. Kremo je potrebno nanesti na obraz in dekolte. V kožo jo vtirate z krožnimi gibi dokler se ne vpije.

Caviar of Germany je mogoče ekskluzivno dobiti pri nas v promocijski ponudbi! Promocijski paket lahko naročite na spletni strani www.tvbazar.si  ali preko telefona 070 360 366, kjer smo Vam na voljo tudi za dodatne informacije.
 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493