Zadovoljna.si
Justin Bieber in Selena Gomez

Novice

Konec najlepše najstniške romance?

Z.M.
02. 08. 2011 13.39
12

Najlepši najstniški parček na svetu pevec Justin Bieber in igralka Selena Gomez sta se pred dnevi menda pošteno sporekla. Jabolko spora naj bi bilo pevčevo nekdanje dekle, s katero si je Justin dopisoval, čeprav je Seleno to motilo. Je vroča najstniška ljubezen že ugasnila?

Justin Bieber in Selena Gomez sta par že od začetka leta, uradno pa sta svoje razmerje priznala na letošnji podelitvi oskarjev. Številne oboževalke 17-letnega pevca je novica, da je zaljubljen v najstniško igralko, močno potrla, zdaj pa imajo morda dober razlog za veselje. Po poročanju ameriških medijev naj bi se Justin in Selena namreč pošteno sprla. Razlog za prepir naj bi bilo Justinovo dopisovanje z nekdanjim dekletom Jasmino Villegas, ki je ena od pevčevih spremljevalnih vokalistk.

Sporno dopisovanje z nekdanjim dekletom

Justin in Jasmine sta nekoč že bila v razmerju, Selena, ki je to vedela, pa je svojemu fantu prepovedala dopisovanje z nekdanjo ljubeznijo. Justin se dogovora ni držal in ko je igralka to ugotovila, ga je nadrla in zapustila prizorišče. Pred dnevi so jo ujeli, kako se je s prijatelji zabavala na Floridi, najprej sama, nato pa se ji je proti koncu vseeno pridružil tudi Justin. Parček govoric o prepiru še ni komentiral, Bieberjeve oboževalke po vsem svetu pa upajo, da bo njihov idol kmalu znova samski.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375