Zadovoljna.si
Trenutno najbolj oblegan kraljevi par.

Novice

Kraljeva poroka na velikih zaslonih

STA
07. 04. 2011 11.58
0

Ogromni zasloni sredi Londona bodo 29. aprila prenašali poroko trenutno najbolj obleganega para – britanskega princa Williama in njegove zaročenke Kate Middleton. Poskrbljeno bo za hrano in pijačo, nekateri srečneži pa bodo celotno ceremonijo opazovali tudi z velikega panoramskega kolesa v britanski prestolnici.

Trenutno najbolj oblegan kraljevi par.
Trenutno najbolj oblegan kraljevi par.FOTO: Reuters

London v času kraljeve poroke pričakuje veliko turistov, kar želi župan Boris Johnson izkoristiti kot fantastično priložnost za promocijo in dokaz, da London spoštuje tradicijo in obiskovalcem ponuja obilo zabave. Dostop do poročnega sprevoda bo omejen, zato bodo na trgu Trafalgar in v Hyde Parku postavili ogromne televizijske zaslone, ki bodo prikazovali tako poročni sprevod kot tudi poročni obred v Westminstrski opatiji. V Hyde Parku bo boljši razgled obiskovalcem omogočalo tudi panoramsko kolo, postavljeno posebej za to priložnost. Organizatorji vsem, ki si bodo ta zgodovinski dogodek ogledali v živo, svetujejo, da se oblečejo vremenu primerno, spoštovanje pa naj izkažejo s klobukom, ki velja za obveznega spremljevalca kraljevih porok.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493