Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Lady Gaga znova pokazala 'džindžo mindžo'

Z.M.
16. 09. 2011 11.38
10

Provokativna pevka Lady Gaga s skoraj nič truda redno poskrbi za škandal. Zvezdnica, ki je javnosti že večkrat odkrila več, kot bi si morda želeli, je med odhajanjem s fotografiranja v New Yorku, oblekla oprijeto rdečo obleko, pod njo pa … nič seveda! Zbranim fotografom je tako znova na pladnju postregla s svojim mednožjem, ali po domače z 'džindžo mindžo'!

Lady Gaga dviga prah, odkar je pred tremi leti stopila na svetovni glasbeni prostor. Če pozornosti ne zbuja s svoji ekscentričnimi kostumi, provokativnimi videospoti in dvoumnimi besedili, potem vse skupaj popelje še korak dlje in se v javnosti pojavi napol gola. Pred dnevi je med odhajanjem iz fotografskega studia v New Yorku zbranim fotografom postregla s svojim golim mednožjem, ki smo ga mi poimenovali kar 'džindža mindža'. Slednja je namreč, zaradi nepazljive lastnice, že nekajkrat osvojila naslovnice rumenih medijev, zato si zasluži posebno ime.

Skrivnostno mednožje

Pevka, ki trenutno velja za eno najbolj uspešnih na svetu, je s svojim mednožjem šokirala že leta 2009, ko je na koncertu v Angliji izpod njenega kratkega krila pogledalo nekaj, kar je spominjalo na penis. Gaga se je takrat izognila konkretnim komentarjem na to temo, medijem je povedala le:“ Moja vagina je zelo užaljena.“ Morda jo ravno zato od takrat tako rada razkazuje, da bi svet prepričala, da se me njenimi nogami skrivajo le ženski čari.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493