Zadovoljna.si
Pije kri

Novice

V lokalu gostom postregel človeško kri

Z.C.
23. 11. 2012 12.29
6

Čudaški gostinec je mladim gostom, oboževalcem junakov in navad vampirske sage Somrak, postregel s svojo krvjo. Kot poročajo italijanski mediji, je Italijana prijavila skupina Gris, ki raziskuje pojav sekt, njegovo kri pa so pili štirje mladi gosti iz Trevisa, stari 17 in 18 let. Zgodilo se je v Benetkah.

Kri
KriFOTO:

"Žal je vampirizem pojav, ki se hitro širi, tudi zahvaljujoč filmskim uspešnicam, ki jih ponujajo na velikih platnih in televiziji, ter zabavam, kot so organizirane za noč čarovnic. Od vampirjev do ezoteričnih skupin in satanizma, kjer konzumirajo različne droge," je za časopis Il Gazzettino povedal Giuseppe Bisetto iz skupine Gris. "Lastnik lokala je slovel po tem, da je precej  ekstravaganten v svojem obnašanju. Običajno je privabljal mlade labilne ljudi, ki jih je z lahkoto uvedel v vampirske prakse. Svojo kri je natočil v kozarčke, nato pa je tekočino ponudil mladim gostom. Ko smo zvedeli za to, smo se zgrozili. Ti mladi gosti se ne zavedajo nevarnosti, ki so se ji izpostavili, ko so prišli v stik s tujo krvjo. Ogrožajo jih številne bolezni, celo aids." Samo v Benečiji naj bi delovalo 35 sekt in satanističnih cerkva, v katere je vključenih približno 300 ljudi, čeprav točnih podatkov ni, še poročajo italijanski mediji.

 


 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493