Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Nina zapeljala princa?

Z.C.
22. 10. 2011 12.17
2

Nina Morić je preživela večer s princem Emanuelom Filibertom Savojskim, v italijanskih medijih pa so se takoj pojavile fotografije in ugibanja, kaj se med njima plete. Paparaci so ju fotografirali v neki milanski restavraciji, kjer sta ves večer sedela tesno drug ob drugem in sproščeno klepetala. Hrvaška manekenka in princ sta zgolj dobra prijatelja, saj je Nina sveže zaljubljena v italijanskega nepremičninskega podjetnika, princ pa je srečno poročen s francosko igralko, s katero imata dva otroka. Kdaj pa kdaj gre tudi pri slavnih za običajno druženje ...

Nino Morić in princa Emanuela Filiberta Savojskega so ujeli med intimno večerjo, v medijih pa so se že pojavila ugibanja, ali gre morda za nov par na italijanski družabni sceni. Letos sta oba sodelovala v resničnostnem šovu na italijanski nacionalni televiziji Otok slavnih in morda ju je prav to povezalo. Paparaci so ju ujeli v neki restavraciji v Milanu, kamor sta odšla po ogledu modne revije. Prisotni so lahko opazili, da sta bila ves večer neločljiva, sedela sta tesno drug ob drugem in si šepetala na uho. Seveda sta zgolj dobra prijatelja, ugotavljajo italijanski mediji, saj imata oba resno razmerje. Princ Emanuele Filiberto Savojski je srečno poročen s francosko igralko Clotilde Courau, s katero imata dve hčerki, hrvaška manekenka pa je nedolgo tega znova našla ljubezen zahvaljujoč italijanskemu poslovnežu Pasqualeju Granati.
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493