Zadovoljna.si
Irina Shayk

Novice

Najlepša ruska ritka nikoli ni bila na dieti

Z.S.
10. 08. 2011 15.10
7

Rusko manekenko Irino Shayk so fotografi ujeli med telovadbo. Zapeljiva temnolaska se športu ni odpovedala niti med obiskom New Yorka, kjer so jo fotografi ujeli med pripravo na tek. 25-letna lepotica je v minimalističnem športnem topu in tekaških pajkicah razkazovala svoje popolno telo, ki ga pobližje lahko občuduje zgolj Irinin zaročenec, nogometaš Cristiano Ronaldo.

Telovadba v mestu

Pred nekaj dnevi so fotografi v New Yorku opazili zapeljivo temnolasko, ki se je pripravljala na tek. Oblečena v belo majico je delovala povsem vsakdanje, ko pa jo je pozneje slekla in jo privezala okoli bokov, pa je marsikomu pogled ušel na lepo oblikovan trebušček in čvrste noge. Fotografi so v lepi mladenki prepoznali Irino Shayk, rusko manekenko in zaročenko nogometaša Cristiana Ronalda. Temnolaska z zelenimi očmi se ni zmenila za mimoidoče poglede, temveč si je v ušesa namestila slušalke, se dobro raztegnila in začela teči.

Še nikoli na dieti

25-letna manekenka, ki se je večkrat pojavila na naslovnici priznane revije Sports Illustrated za svoje telo skrbi z rednim gibanjem, izogiba pa se hitrih diet. "Nikoli še nisem bila na pravi dieti. Sem zagovornica tega, da lahko vsak uživa, kar želi, in svojo postavo oblikuje oziroma ohranja z dovolj vadbe, ne glede na to, ali obiskuje fitnes, se ukvarja s plavanjem, se sprehaja ali obiskuje ure pilatesa.“ Rusinja telovadbe ne enači z muko ali vsakodnevno obveznostjo, temveč v njej resnično uživa. "Šport bi moral biti vsem v veselje, užitek. Pozitivni občutki so tisti, ki ti pomagajo in te naredijo lepega,“ je prepričana Irina, ki se je 14. februarja letos zaročila z leto starejšim portugalskim nogometnim zvezdnikom.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493