Zadovoljna.si
Catalina Robayo je bodoča pravnica.

Novice

Ups! Pozabila je obleči hlačke ...

Z.C.
02. 09. 2011 16.16
3

Predstavnica Kolumbije, sicer po mnenju mnogih favoritka za miss Universe 2011, se je pred fotografi pojavila brez spodnjic. Dekle si je najverjetneje mislilo: 'Če me mediji ne bodo opazili zaradi lepote, me bodo pa zaradi tega, ker sem spodaj brez!' In res so jo opazili, saj je med vsemi letošnjimi kandidatkami najbolj klikana na internetu.

Catalina Robayo je bodoča pravnica.
Catalina Robayo je bodoča pravnica.FOTO:

Pričakovanje finalnega večera Miss Universe, ki se bo odvijal 12. septembra v São Paulu v Braziliji, je popestril dogodek, ki naj bi dodobra razburil žirijo in tekmovalke. Škandalček naj bi zakuhala temnolasa lepotica miss Universe Kolumbije Catalina Robayo, ki se je na srečanju z novinarji prikazala v kratki oblekici, 'spodaj brez'. 22-letna lepotica je stopila pred sedmo silo brez hlačk, in verjeli ali ne, njena popularnost je zaradi tega skokovito narasla. Po mnenju južnoameriških medijev je 1,75 metra visoka Kolumbijka favoritka za zmago na letošnjem izboru za miss Universe in najverjetneje je svoje naredila tudi prebrisana poteza, saj si med vsemi lepoticami, ki se potegujejo za najlepšo v univerzumu, internetni uporabniki najpogosteje ogledujejo prav Catalino. Dekle, sicer študentka prava, očitno ve, kako se tem stvarem streže.

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493