Zadovoljna.si
Končno svobodna.

Novice

Lindsay Lohan znova na prostosti

STA
01. 07. 2011 12.40
0

Ameriška igralka Lindsay Lohan je od srede znova na prostosti in nič več v hišnem zaporu, na katerega je bila obsojena zaradi kraje in nato kršenja pogojne kazni. Znova je imela precej sreče, saj bi morala zapestnico na nogi nositi štiri mesece, in ne le pet tednov, na kolikor ji je sodišče znižalo kazen.

Končno svobodna.
Končno svobodna.FOTO: X17ONLINE.COM

Sodni uslužbenci so Lohanovi zdaj dokončno odstranili zapestnico z noge, ki ji je preprečevala, da bi neopazno zapustila svoje domovanje. Obsojena je bila konec aprila, ker je januarja vzela 2500 dolarjev vredno ogrlico iz ene od beneških trgovin. S tem je kršila tudi pogojno kazen iz leta 2007 zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Obsojena je bila tudi na obvezno zdravljenje, tečaj za kaznovane tatove in 480 ur družbeno koristnega dela.

Pred tednom dni je sicer Lohanova znova postavila pod vprašaj svojo predčasno izpustitev iz hišnega zapora, saj je priredila zabavo, na kateri se je pilo tudi alkohol. A sodišče je bilo vseeno prizanesljivo; vendarle Lohanova ne velja zastonj za razuzdano dekle.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493