Zadovoljna.si
Madonnini otroci so največji kritiki njene glasbe.

Novice

Madonnini otroci ne marajo njene glasbe

STA
03. 04. 2012 11.11
0

Ameriška pevka Madonna se je na svetovno glasbeno sceno vrnila s polnim zagonom. Njen novi album MDNA so kritiki in poslušalci več kot dobro sprejeli. A drugačnega mnenja so njeni otroci, ki naj bi njene nove pesmi označili kot "grozne".

Madonnini otroci so največji kritiki njene glasbe.
Madonnini otroci so največji kritiki njene glasbe.FOTO: Reuters

Lourdes, Rocco, Mercy in David so zelo kritični do glasbe, ki jo ustvarja njihova mama. "Moji otroci znajo biti zelo brutalni, ko jim kaj ni všeč, in pri tem niso ravno prizanesljivi. Takoj rečejo: Mami, izklopi to!" je Madonna povedala za britanski časnik Sun. "To me malo prizadene, a so vsaj iskreni," je dodala pevka. Madonna, ki se pripravlja na prihajajočo svetovno turnejo, je dejala, da ji še nikoli ni bilo tako težko. "Moram priznati, da še nikoli v svoji 25-letni karieri nisem toliko delala in bila tako živčna," je še povedala 53-letna zvezdnica. Pevka je začela novo dieto ter kardio- in pilates vadbo, da bi dosegla vrhunsko formo za svojo deveto svetovno turnejo MDNA, v okviru katere bo letos nastopila na 76 koncertih. Njena zadnja turneja "Sticky & Sweet" je s 85 koncerti v letih 2008 in 2009 prinesla več kot 400 milijonov ameriških dolarjev zaslužka.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493