Zadovoljna.si
2. obletnica lokala Ljubljanici - 8

Novice

Maja Keuc ima novega!

Z.M.
04. 12. 2011 08.41
60

Trenutno ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk Maja Keuc ima novega! Govorimo seveda o glasbenem albumu, njenem prvem izdanem samostojnem projektu, ki je luč sveta ugledal v začetku decembra. Maja je vanj vložila dve leti in upa, da bodo ljudje skozi pesmi spoznali njen značaj.

Maja je na Facebooku objavila tudi dokaz, da je njen album že na policah trgovin.
Maja je na Facebooku objavila tudi dokaz, da je njen album že na policah trgovin.FOTO: Facebook
Naslovnica Indiga
Naslovnica Indiga FOTO: Facebook

Prvi album Maje Keuc nosi ime Indigo, vsebuje pa 11 novih skladb v angleškem in slovenskem jeziku. „Indigo barva predstavlja mojo osebnost, ki se seveda odraža tudi na tem albumu. "Rojena sem v znamenju kozoroga, ki ga indigo barva zagovarja kot simbol moči. Navdihnili so me tudi indigo otroci, ker sledijo svoji intuiciji, duši in vidijo stvari z višje duhovne perspektive, kjer ne gre samo za zadovoljitev ega ali materialnih dobrin. Intuitivna sporočila so zame najpomembnejša in so vodilo mojega življenja. Želim si, da bi skozi moje modre oči ugledali moj značaj, ker naj bi oči predstavljale ogledalo duše,“ je v sporočilu za javnost naslov svojega novega projekta razložila Maja.

Energijo posveča glasbi

Indgo je nastajal skoraj dve leti, saj je Maja iskala pravo zvočno podobo za melodije, ki jih je ustvarjala že od svojega 14. leta. Pri nastajanju albuma sta sodelovala Krešimir Tomec (avtor in producent) in Marco Grabber (avtor in koproducent), poleg njiju pa kot avtorja in producenta tudi Sebastijan Duh, s katerim je bila Maja v skupini Papir, in basist Tadej Kempl. "Gre za ljudi z občutkom za glasbo, ki je meni najbolj blizu, torej soul, funk, in vesela sem, da smo vložili maksimalen trud v vsako skladbo, poleg tega pa je bilo druženje v studiu izjemno prijetno," je svojo ekipo opisala Keučeva, ki je še vedno srečno samska, vso energijo pa trenutno posveča glasbi.

Srečno samska pevka je ponosna na svoj prvi samostojni album.
Srečno samska pevka je ponosna na svoj prvi samostojni album.FOTO: Aljoša Kravanja

KOMENTARJI (60)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399