Zadovoljna.si
Glasba ji pomeni vse.

Novice

Maja Keuc na Eurosongu spoznala, kaj si želi početi v življenju

STA
16. 05. 2011 16.44
0

Maja Keuc, ki je s skladbo "No One" na Eurosongu v Düsseldorfu zasedla 13. mesto, se je skupaj s spremljevalnimi vokalistkami in ostalimi člani slovenske delegacije v nedeljo malo pred polnočjo vrnila v domovino. Ob prihodu v Slovenijo je poudarila, da je spoznala, da se želi s petjem in glasbo na takšni ravni ukvarjati vse življenje.

Glasba ji pomeni vse.
Glasba ji pomeni vse.FOTO: Alesh Maatko

Maja Keuc je svoje prve občutke po vrnitvi v domovino strnila na novinarski konferenci na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana, kamor je po večurni zamudi letala prispela šele okrog polnoči. Dosedanji odzivi Slovencev na nastop na Eurosongu so bili, kot je poudarila Keučeva, zelo pozitivni. Srečna je, da so ji izkazali veliko podporo in meni, da bi moralo tako biti ob vseh slovenskih nastopih na Eurosongu. Prepričana je, da so na pesmi za Evrovizijo dosegli lep uspeh. "Dokazali smo, da lahko zmoremo več, kot mislimo, da smo sposobni," je izpostavila mlada pevka, ki ji je nastop na Eurosongu ena najlepših izkušenj v življenju. "V teh dveh tednih sem se zavedla, da je to nekaj, kar želim početi celo življenje na taki ravni in se bom za to trudila še naprej," je povedala Maja ter dodala, da je bil nastop pred tako velikim občinstvom zagotovo nekaj, kar bi si želela še kdaj izkusiti.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493