Zadovoljna.si
Mariah Carey

Novice

Mariah Carey dvojčka poimenovala Moroccan in Monroe

STA
06. 05. 2011 11.56
0

Ameriška pevka Mariah Carey, ki je v soboto rodila dvojčka, je na svoji spletni objavila, da sta s soprogom punčki dala ime Monroe, fantku pa Moroccan.

Mariah Carey
Mariah CareyFOTO:

Punčka je dobila ime po igralki in pevki Marilyn Monroe, ki je Mariah Carey že celo življenje vzor. Sin pa je dobil ime Moroccan po maroškem dekorju v t. i. maroški sobi v apartmaju Careyjeve v New Yorku, v kateri jo je zaprosil soprog Nick Cannon. Deček ima še drugo ime – Scott – dobil pa ga je po drugem imenu očeta in dekliškem priimku svoje babice. Monroe drugega imena nima, saj ga nima niti njena mama.

41-letna Careyjeva je dvojčka rodila v soboto v bolnišnici v Los Angelesu. Deklica, težka 2,3 kilograma, se je rodila prva, drugi pa je na svet prišel 3,4 kilograma težak deček.

Mariah Carey in Nick Cannon, raper in igralec, sta se poročila na Bahamih aprila 2008. To je druga poroka pevke, ki se je leta 1998 po petih ločila od glasbenega producenta Tonyja Mottole.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493