Zadovoljna.si
V bordelu se je prodajala tudi 13-letna deklica.(simbolična slika)

Novice

Med racijo je policija v bordelu našla 13-letno prostitutko

Z.C.
14. 09. 2011 12.01
0

Nemška policija je pred nekaj dnevi izvedla racijo v klubu s savnami v Gelsenkirchnu. Nekdo je namreč razkril, da je klub v resnici le krinka za bordel, v katerem se prodaja tudi 13-letna deklica, ki je pogrešana. Enega od dveh osumljenih, ki naj bi mladoletnico prisilila v prostitucijo, so aretirali, kot poročajo nemški mediji, pa je lastnik kluba izjavil, da jim je deklica pokazala ponarejene dokumente.

V bordelu se je prodajala tudi 13-letna deklica.(simbolična slika)
V bordelu se je prodajala tudi 13-letna deklica.(simbolična slika)FOTO:

Nemška policija je od vseh žensk, ki so bile med racijo v klubu, zahtevala dokumente, med prisotnimi dekleti pa je bila tudi Gülcan. In čeprav je v njenih dokumentih pisalo, da je rojena 9. decembra 1992, so policisti hitro ugotovili, da so dokumenti ponarejeni in je Gülcan v resnici deklica, ki so jo iskali. "Teden dni pred racijo smo dobili prijavo, da je deklica pogrešana. Sumimo, da so jo prisilili v prostitucijo, saj smo prejeli informacijo, da sta jo dva moška zlorabljala, nato pa začela prodajati strankam. Enega od osumljenih, gre za 19-letnega fanta, smo aretirali," je za nemški Bild povedal predstavnik policije. Preiskujejo tudi lastnika kluba, ki pa vztrajno zatrjuje, da ni vedel, da je Gülcan mladoletna. Njegov odvetnik je celo izjavil, da je bila deklica v klubu prostovoljno, kar je mogoče videti tudi na videoposnetkih.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493