Zadovoljna.si
Oksana in Mel sta svojo zvezo končala na zelo buren način.

Novice

Mel Gibson se je uspel dogovoriti z bivšo partnerko

STA
30. 08. 2011 11.59
0

Ameriški filmski zvezdnik Mel Gibson in njegova nekdanja ruska partnerka Oksana Grigorjeva sta po več kot letu dni pravdanja na večinoma tajnih zasedanjih sodišča dosegla dogovor o finančnih zadevah in skrbništvu nad njuno dveletno hčerko. Podrobnosti dogovora sicer še niso znane.

Oksana in Mel sta svojo zvezo končala na zelo buren način.
Oksana in Mel sta svojo zvezo končala na zelo buren način.FOTO:

Višje sodišče v Los Angelesu je sporočilo, da sta 55-letni Mel Gibson in 40-letna Oksana Grigorjeva dosegla sporazum o finančnih zadevah in skrbništvu nad njuno dveletno hčerko, vendar podrobnosti ni razkrilo. O dokončnih določilih sporazuma glede finančnih zadev bo sodišče razpravljalo v sredo, o skrbništvu pa bo potekalo zaprto zasedanje sodišča.

Ruska glasbenica Grigorjeva je skrbništvo hčerke zahtevala zase, poleg tega pa hoče, da sodišče nadzoruje Gibsonove obiske pri deklici.

Gibson, ki je leta 1996 prejel oskarja za najboljši film in najboljšega režiserja za film Pogumno srce, je po fizičnem obračunu z Grigorjevo januarja lani bil obsojen na tri leta pogojne zaporne kazni in obiskovanje programa za preprečevanje nasilja v družini. Poleg tega je pred kratkim zaključil tudi javna dela, v okviru katerih je prostovoljno delal z otroki v Gvatemali.

To sicer ni bilo prvo Gibsonovo soočenje s sodiščem, saj je bil leta 2006 aretiran zaradi vožnje avtomobila v vinjenem stanju. Gibson je sicer bolj kot zaradi vožnje pod vplivom alkohola za škandal poskrbel, ker je predstavnika prometne patrulje ozmerjal s številnimi protijudovskimi izrazi.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471