Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Miss silikona je postala Sabrina

Z.C.
26. 08. 2011 20.35
2

Nekatere ženske skrbno skrivajo dejstvo, da jim je lepotni kirurg popravil kaj na telesu, so pa tudi take, ki to s ponosom povedo na glas. Ljubiteljice lepotne kirurgije so se tudi letos zbrale v italijanskem Riccioneju na lepotnem tekmovanju Mis estetske kirurgije 2011.

V italijanskem Riccioneju so že tretjič organizirali lepotni izbor Miss Chirurgia Estetica, v precejšnji konkurenci pa je zmagala 45-letna inštruktorica fitnesa Sabrina Cermaria iz Pesara, ki so jo za najlepšo izbrali tako rekoč enoglasno. Med udeleženkami tekmovanja so bile take, ki jim je lepotni kirurg popravil zgolj en del telesa, pa tudi tekmovalke, ki so pod kirurški nož legle večkrat. Zagotovo je najbolj pogosta lepotna operacija, ki so se ji podvrgle tekmovalke, povečanje prsi. Kar nekaj se jih je odločilo za liposukcijo ali obrazni lifting, vse pogosteje pa se ženske odločajo tudi za lepotni popravek na intimnem predelu telesa, na mednožju. Silkonske lepotice so v Riccioneju ponosno pokazale svoje popravljene telesne atribute, a Sabrina je bila najlepša in je zmagala.

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493