Zadovoljna.si
Miss Universe je 25-letna Leila Lopes.

Novice

Miss Universe je Leila Lopes iz Angole

Z.C.
13. 09. 2011 12.00
0

V Sao Paulu v Braziliji so med 89 lepoticami iz vsega sveta izbrali novo miss Universe. Naslov najlepše v vesolju je tako osvojila 25-letna Leila Lopes iz Angole. Prva spremljevalka je postala lepotica iz Ukrajine, 23-letna Olesia Stefanko, za drugo spremljevalko pa so izbrali 25-letno Priscilo Machado.

Miss Universe je 25-letna Leila Lopes.
Miss Universe je 25-letna Leila Lopes.FOTO: Reuters

V brazilskem Sao Paulu so sinoči izbrali novo, že šestdeseto miss Universe po vrsti. Prvič v zgodovini izbora najlepše v vesolju so izbrali predstavnico iz Angole, 25-letno Leilo Lopes, kateri je krono predala lanska zmagovalka Ximena Navarrete iz Mehike. Najlepše so zbirali tudi na spletu, kjer so na podlagi spletnega glasovanje izbrali 16 lepotic. Mednje so se uvrstile predstavnice Avstralije, Kostarike, Francije, Portugalske, Paname, Kosova, Kolumbije, Portorika, Nizozemske, ZDA, Venezuele, Ukrajine, Filipinov, Kitajske, Brazilije in Angole. Slovenska predstavnica Ema Jagodič si je s preostalimi 73 lepoticami, ki niso prišle v finale, delila 17. mesto.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493