Zadovoljna.si
Mamen Sanchez

Novice

Modni kiks znane županje osvojil svet

J.V.
23. 06. 2015 08.00
17

Vse vemo, da je za lepoto včasih treba potrpeti, a tako kot vse ostalo ima tudi moda svojo mejo. Tega se očitno ne zaveda novopečena županja mesta v Španiji, ki je s svojo ponesrečeno izbiro obutve na spletu povzročila pravi trend!

Ne, nima šest prstov na nogi, le premajhne čevlje. Mamen Sanchez je bila pred kratkim izvoljena za županjo mesta v Španiji in kljub njenim političnim dosežkom jo danes večina pozna kot 'žensko s prsti'.

Njena ponesrečena izbira obutve za javni dogodek je namreč v nekaj urah postala viralna, v znak podpore pa jo danes posnemajo ženske po celem svetu in objavljajo fotografije, na katerih iz sandalov gleda prst na nogi.

Modni spodrsljaj je tako že zaznamoval politično kariero španske županje in zabava ljudi po celem svetu, obenem pa tudi dokazal, da ni pomembno le to, kako oblačila in obutev izgledajo, ampak da morajo biti tudi udobna in prave velikosti.

 

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399