Zadovoljna.si
Elektronska pošta

Novice

Žena se je nezvestemu možu in njegovi ljubici grdo maščevala

Z.C.
01. 09. 2011 15.48
45

Neka Italijanka je odkrila, da jo mož vara in se mu maščevala na dokaj nenavaden način. Na soprogovem e-mailu je našla 'vroče' fotografije in video posnetke, ki mu jih je poslala njegova ljubica, prevarana gospa pa jih je nato posredovala na 200 e-naslovov zaposlenih v podjetjih, s katerimi mož in njegova ljubica sodelujeta.

Elektronska pošta
Elektronska poštaFOTO:

Glavna junakinja zgodbe o varanju je ugledna poslovna ženska, zaposlena v upravi enega največjih podjetij v mestu Civitavecchia. Po naključju je odkrila fotografije in video posnetke, ki jih je ljubica poslala njenemu možu. Užaljena gospa se je odločila, da se bo nezvestemu soprogu, predvsem pa njegovi ljubici, grdo maščevala. Na 200 naslovov podjetij, proizvajalk keramike v mestu Civita Castellana, je Italijanka poslala bogato zbirko vročih posnetkov moževe ljubice in pripisala: 'Foto in video, ki jih je ona poslala svojemu ljubimcu (mojemu možu), jaz pa sem jih odkrila in posredovala še vam' ter se podpisala. Ko so kolegi, v glavnem so bile naslovniki ženske, začeli odpirati pripete fotografije in video posnetke, se je na njihovih monitorjih pojavila gola gospodična v dokaj žgečkljivih položajih. Kmalu so ugotovili, da oba prešuštnika zelo dobro poznajo, zato je bila sramota še toliko večja. Prevarana soproga je v svojem e-mailu tudi razložila, zakaj se je odločila za ta korak. ''Sita sem bila neprestanega ponižanja in sem se odločila pokazati pravi obraz te 'zahrbtne gospodične', čarovnice, ki se prikazuje kot uglajena dama, a v resnici ne pozna morale. Uničila je mojo družino, zato ji vračam na enak način.'' Italijanka zdaj čaka, kako se bosta ljubimca odzvala na njeno dejanje. Prijateljicam naj bi zaupala, da se prav nič ne boji možnih sodnih postopkov, ki bi lahko sledili. Za zdaj pač uživa v svojem sladkem maščevanju.

 

KOMENTARJI (45)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493