Zadovoljna.si
Stadion

Novice

Truplo prijatelja v krsti odnesli na nogometno tekmo

Z.M.
30. 03. 2011 15.11
1

Ljubezen do športa ne pozna meja! 17-letnega gorečega navijača kolumbijskega nogometnega moštva, so njegovi prijatelji, potem ko je dan pred tekmo umrl za posledicami strelnih ran, kar v krsti prinesli na navijaške tribune.

Stadion
Stadion FOTO: Damjan Žibert

17-letni Christopher Jacome je bil vnet ljubitelj nogometa, njegovo kratko življenje pa se je končalo v lokalnem parku v Cucuti, medtem ko je brcal žogo po zelenicah. Ubile so ga krogle neznanca in najstniku onemogočile obisk tekme njegovega najljubšega moštva Cucuta Deportivo. Njegovi prijatelji so se zato odločili, da Christopherja vseeno vzamejo s sabo. Mrtvega najstnika so v krsti prinesli na stadion in z njim na ramenih navijali vse do konca tekme.

Kako je krsta prišla na tribune?

Policisti so pretreseni, da je fantom krsto uspelo mimo varnostnikov spraviti na tribune, kjer je navijalo 42 tisoč ljudi. "Notri ne spustijo gorečih navijačev, spregledali pa so krsto,“ je presenečeno izjavil bolničar stadiona Julio Rivera. Prijatelji nesrečnega Christopherja so se po tekmi šalili, da je njegova prisotnost rešila tekmo, saj se je najstnikovo najljubše moštvo za las izognilo porazu.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493