Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Na Jamajki organizirali golo poroko

Z.M.
17. 02. 2012 16.00
0

Devet ameriških parov je odpotovalo na Jamajko, da bi se tam povsem goli poročili v enem od počitniških kompleksov, ki je znan po tem, da organizira poročne obrede za pare, ki želijo usodni da dahniti brez odvečnih krpic. Na otok so odleteli za valentinovo, njihove "gole" zaobljube pa so posneli za dokumentarni film.

Jamajški turistični kompleks Hedonism je organiziral akcijo, v okviru katere je med 100 prijavljenimi pari izbral deset ameriških parov, ki so se želeli poročiti goli. Ponudili so jim brezplačno potovanje, bivanje v kompleksu in poročni obred, v zameno pa so pari dovolili, da so jih posneli za dokumentarni film, ki predstavlja to posebno ponudbo jamajškega letovišča Negril. Na koncu se je za sodelovanje odločilo le devet mladoporočencev, ki so bili nad izkušnjo naravnost navdušeni!

Domačini so proti golim porokam

"Ljubiva se taka kot sva, gola. Zakaj potem v novo skupno življenje ne bi vstopila brez oblek," je eden od parov pojasnil svojo odločitev, da se do oltarja sprehodi gol. Drugi so priznali, da enostavno skupaj radi počnejo nore stvari in da je bila poroka na Jamajki kot nalašč za to. Zaljubljencem niso pripravili le poročnega obreda, temveč tudi dekliščine in fantovščine, akcija golih porok pa je bila prva po letu 2003, ko si je na istem mestu usodni da prvič dahnil goli par. Marketinški direktor letovišča je povedal, da so imeli že takrat težave s konservativnimi domačini, ki so protestirali in početje golih zaljubljencev označili za greh.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493