Zadovoljna.si
Goli japonski ženski orkester

Novice

VIDEO: Tega pa še niste videli!

Z.M.
20. 09. 2012 12.58
20

Res je, Japonci in Evropejci se precej razlikujemo, zato je verjetno tudi težko razumeti, zakaj Japonci potrebujejo orkester, katerega članice nastopajo popolnoma gole. Morda v pojasnilo le to, gre za potrebe snemanj filmov alternativne azijske erotike. Poglejte.

Japonske glasbenice se ne sramujejo svojih teles.
Japonske glasbenice se ne sramujejo svojih teles.FOTO: YouTube

Tudi tiste moške, ki jim ob klasični glasbi ne zaigra srce, bo verjetno navdušilo dejstvo, da na Japonskem obstaja orkester, ki klasične mojstrovine preigrava povsem gol. Sestavljajo ga le ženske, dvorane, kjer igrajo, pa so v večini primerov polno zasedene.

Ženski goli orkester na Japonskem je prvi tovrstni na svetu. Ustanovili so ga za potrebe snemanja enega od japonskih 'zenra' filmov. Gre za žanr, ki ga opredeljujejo kot alternativno azijsko erotiko. Članice tega golega orkestra se svojih teles nedvomno ne sramujejo, glasbo pa jemljejo smrtno resno. Njihova dirigentka se sicer na odru pojavi oblečena, a se hitro znebi odvečnih krpic in se zlije z orkestrom. Poglejte video!


 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493