Zadovoljna.si
Čigavo je?

Novice

Razkrili čigavo je ogromno oko

Z. T.
12. 10. 2012 13.52
0

Američane vznemirja nenavadna najdba, saj je pred dnevi nič hudega sluteči sprehajalec na plaži naletel na ogromno oko, ki je po njegovih besedah še krvavelo, ko ga je našel. Strokovnjaki so po nekaj dneh ugotovili, da gre za oko mečarice.

Čigavo je?
Čigavo je?FOTO:

Gino Covacci se je nekega dne sprehajal po plaži, ta se nahaja severno od Miamija, ko je naletel na precej nenavaden predmet. Šlo je pravzaprav za precej grozljivo najdbo, saj je presenečeni domačin naletel na ogromno oko. ''Ko sem ga našel, je bilo še zelo sveže,'' je povedal za lokalni časnik. ''Oko je še krvavelo, ko sem ga pospravil v plastično vrečko.''

Mečarica ali orjaški ligenj?

Najdbo je gospod Covacci predal policiji, ki je sprva predvidevala, da gre za desno oko velikanskega morskega bitja. V ameriških medijih so se pojavila ugibanja, da naj bi šlo za oko mečarice, saj jih lovijo prav na širšem območju kraja, kjer je bilo oko najdeno. Domnevali so tudi, da bi oko lahko pripadalo orjaškemu lignju, saj tako kot mečarica potrebuje velike oči, da vidi v temi morskih globin. Oko so, potem ko ga je Covacci predal oblastem, dali v formaldehid ter ga poslali na floridski Inštitut za preučevanje rib in narave v St. Petersburgu, kjer so naposled ugotovili, da le pripada mečarici. 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493