Zadovoljna.si
V letu 2011 smo na spletu največkrat poizvedovali za Majo Keuc.

Novice

Najbolj klikana je Maja Keuc

STA
16. 12. 2011 13.18
0

V letu 2011 smo med Slovenkami največ poizvedovali za pevko Majo Keuc in med Slovenci za glasbenikom Lojzetom Slakom. Dogodek, ki je sprožil največ zanimanja pa je bil ljubljanski maraton.

V letu 2011 smo na spletu največkrat poizvedovali za Majo Keuc.
V letu 2011 smo na spletu največkrat poizvedovali za Majo Keuc.FOTO: Miro Majcen

Ostali dogodki, ki so zanimali Slovence, so bili zlasti politične narave, ali dogodki, povezani s preminulimi. Med političnimi so na prvem mestu letošnje predčasne volitve, sledi referendum o pokojninski reformi. Med žalostnimi dogodki sta Slovenijo zaznamovala smrt Lojzeta Slaka in Brendija. Uporabniki so tudi letos največkrat v iskalno okence vpisali besede igre, vreme in horoskop.

Med tujimi znanimi osebnostmi prvo mesto vedno znova in znova pripada hrvaški pevki Severini. Sledita ji ameriška pevka Britney Spears in ameriški igralec Chuck Norris. Na športnem področju so Slovenci najpogosteje iskali smučarko Tino Maze. Drugo mesto je pripadlo boksarju Dejanu Zavcu. Med slovenskimi politiki je največ zanimanja vnovič beležila Katarina Kresal. Za seboj je pustila Gregorja Viranta, Janeza Janšo, Zorana Jankovića, Boruta Pahorja.


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399