Zadovoljna.si
Napadla je kamermana.

Trači

To je bil najbolj strašljiv nastop na X Factorju

Z.M.
20. 08. 2012 14.17
18

Kdor zna, pa zna! Zoe Alexander se je prijavila na X Factor, da bi se končno rešila primerjav s pevko Pink in začela na novo. A bolj kot z nastopom, ki ni navdušil žirije, je šokirala s tem, kar se je zgodilo pozneje. Poglejte, kakšen škandal je zakuhala.

Zoe Alexander je svetlolasa pevka iz Walesa, ki se je na britansko različico oddaje X Factor prijavila, da bi naredila korak naprej v svoji glasbeni karieri. V okviru slednje se preživlja z oponašanjem ameriške pevke Pink, kar pa ji, kot je povedala sama, ne zadošča več.

Napadla je kamermana.
Napadla je kamermana. FOTO: YouTube

Žiriji je nato odpela uspešnico omenjene pevke, a jih s tem ni najbolj navdušila. Dali so ji možnost, da odpoje še drugo pesem, a jih tudi s tem ni prepričala, zato so jo poslali domov.

Histerični zlom na odru

Zoe kritike ni najbolje prenesla. Najprej se je verbalno spravila nad zgrožene žirante, nato je ob odhodu z odra na tla zalučala mikrofon. V zaodrju se ji je pridružil še oče in se skupaj z njo vrnil na oder. Zoe je takrat ponovno izgubila živce in začela na ves glas preklinjati ter jokati. Po številnih kletvicah in histerični predstavi je napadla še snemalca in med odhodom podrla del konstrukcije na odru.

Si je uničila kariero?

Žiranti, med katerimi je tudi pevka skupine Pussycat Dolls Nicole Scherzinger, so bili zgroženi nad njenim obnašanjem, večina angleških medijev, ki so poročali o incidentu, pa je prepričanih, da si je Zoe s tem uničila možnosti na nadaljevanje kariere.

Žirantje so bili šokirani nad obnašanjem zavrnjene tekmovalke.
Žirantje so bili šokirani nad obnašanjem zavrnjene tekmovalke.FOTO: YouTube

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493