Zadovoljna.si
Miley Cyrus

Novice

Najstniška zvezdnica znova pokazala preveč

Z.M.
07. 05. 2011 08.15
10

Odkar je najstniška zvezdnica Miley Cyrus dopolnila 18 let, se ji kar naprej dogaja, da se razgalja v javnosti. Pred dnevi so jo fotografi v Čilu ujeli, kako ji znova ni uspelo ukrotiti prsi. Počasi začenjamo domnevati, da pevka to počne namerno!

Miley Cyrus
Miley Cyrus FOTO: Reuters

Miley se je v Čilu ustavila v okviru svoje svetovne turneje, ki jo je začela 29. aprila v Ekvadorju. Zvesti oboževalci so jo kar s telefonom poslikali med sestopom z avtobusa. Najstniški zvezdnici je družbo delala mama Trish, ki pa se očitno v garderobo svoje hčerke ne vtika več. Miley je namreč naokoli skakala v majčki, ki je več skrivala kot odkrivala.

Najstnica kriči po pozornosti

Njene oboževalce sicer razgaljenost mlade vzornice ni motila, strokovnjaki pa pravijo, da dekletce na vse načine kliče po pozornosti. Po burnem obdobju, v katerem sta se njena starša dogovarjala glede ločitve, so jo večkrat ujeli med popivanjem in 'stiskanjem' z naključnimi fanti, na svojem Twitterju je objavljala napol gole fotografije in kadila vodno pipo.

Zdaj se stanje v družini Cyrus počasi umirja, Miley pa se še kar ne more znebiti slabih navad.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493