Zadovoljna.si
Karina Bolanos je morala odstopiti.

Novice

Namestnica kulturnega ministra se je slekla na internetu

Z.C.
01. 08. 2012 13.48
25

Želela je izpolniti eno svojo skrito željo in to je tudi storila. Slekla se je pred kamero. A pozabila je, da ima pomembno funkcijo, je namestnica kulturnega ministra. Video je pristal na YouTubu, Karina Bolanos pa je ostala brez službe. Poglejte, kaj je počela ped kamero!

Karina Bolanos je morala odstopiti.
Karina Bolanos je morala odstopiti.FOTO: YouTube

Karina Bolanos si je že od nekdaj želela, da bi svoje čare lahko pokazala pred kamero, seveda je imela v mislih domači posnetek, ki bi bil dostopen le izbrancem. Željo je uresničila, posnela video, v katerem se slači, a glej ga zlomka, posnetek je pristal na spletu. Kar pa ni bilo niti najmanj všeč njenemu delodajalcu, kostariški vladi. Gospa je namreč bila namestnica kulturnega ministra. Njeno dejanje so obsodili tudi državljani in morala je odstopiti. Karina se je pojavila v videu v belem spodnjem perilu in ni znano, kako je posnetek sploh prišel na splet. V Kostariki je zaradi Karine izbruhnil pravi škandal, nasprotniki kostariške predsednice Laure Chinchilla Miranda pa trdijo, da je vse skupaj rezultat njenega skorumpiranega vodenja države in neprimernega kadrovanja. "Čeprav gre v tem primeru za Karinino zasebno življenje in ne za njeno delo, ji bo odstop omogočil, da bo lažje uredila zadevo," je odstop svoje namestnice komentiral kulturni minister Manuel Obregon.
 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493