Zadovoljna.si
Clara Bensen in Jeff Wilson

Novice

Neverjetna zgodba para, ki se je spoznal prek spleta, vas bo osupnila

J.V.
09. 02. 2016 12.22
16

Clara Bensen je spoznala Jeffa Wilsona na eni od spletnih strani za zmenke in se štiri tedne kasneje z njim brez prtljage odpravila na potovanje v Istanbul. S seboj sta vzela le nekaj osnovnih stvari in prepotovala 8 držav. Danes, tri leta kasneje, živita skupaj in sta srečno zaljubljena.

Par se je spoznal na strani za zmenke in se po komaj enem mesecu poznanstva odpravil na potovanje po Evropi. S seboj sta vzela le nekaj osnovih stvari, ki sta jih lahko spravila v žepe. 28-letna Clara je imela s seboj eno obleko in par sandalov, saj sta se odločila, da s seboj vzameta le osnovne potrebščine, ki jih lahko spravita v žepe.

»Bila sva zelo presenečena, da sva si bila všeč,« je za Daily Mail povedala Clara. Po enem mesecu in osmih prepotovanih državah sta prispela v London, da se vkrcata na zadnje letalo proti Ameriki in spoznala, da želita ostati skupaj.
Preden je spoznala Jeffa, je bila na spletno stran za zmenke včlanjena komaj sedem dni, Jeff pa jo je pritegnil s svojim zanimivim profilom. Po tretjem e-mailu jo je že povabil na potovanje, ki ga je načrtoval. »Bilo je kar nekaj razlogov, zaradi katerih se mi je to zdela slaba ideja. Pravkar sem šla skozi zelo težko obdobje v svojem življenju in sem se postavljala na noge,« se spominja Clara. »Da sem šla na potovanje, sem pustila službo in nisem imela veliko denarja. Imela sem pa zelo močen občutek, da moram biti na tistem letalu z njim, ko bo vzletelo.« Clara je okrevala po dveh letih močne depresije in živčnem zlomu, zaradi česar pogosto ni zapustila hiše. »Zaradi tega je bil to zame velik korak.«

 

NO BAGGAGE IV: Arctic Edition #nobaggage #northernlightsorbust

A photo posted by clarabensen (@clarabensen) on

Pred začetkom potovanja sta se odločila, da bosta ves čas potovala v istih oblačilih. Clara se je odločila za zeleno obleko, sandale in tri pare spodnjega perila. Jeff pa je poleg oblačil s seboj vzel zemljevid, zobni ščetki, potna lista in telefona. »Proti koncu potovanja sva pozabila, da potujeva brez oblačil.« Odločila sta se tudi, da bo med potovanjem njuna zveza odprta, in če si ne bosta všeč, bosta odšla vsak svojo pot. Ko sta se vrnila nazaj domov, pa se se odločila, da se ne bosta več videvala z drugimi. Danes skupaj živita, od takrat pa sta bila na štirih drugih potovanjih brez prtljage, ko sta rezervirala le letalsko vozovnico.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399