Zadovoljna.si
Pokličite vaše najljubše prijateljice in organizirajte pravi 'babji' žur!

Mesec razvajanja

Nasveti za nepozaben 'babji' žur

zadovoljna.si
01. 02. 2016 09.03
0

Hladne večere lahko preživite na toplem, se pri tem nasmejite in izveste kaj novega. Vse to in še več vas čaka, če se odločite za najboljšo zabavo – 'babji' žur!

Pokličite vaše najljubše prijateljice in organizirajte pravi 'babji' žur!
Pokličite vaše najljubše prijateljice in organizirajte pravi 'babji' žur!FOTO: iStockphoto
Ste že pozabile, kako lepo se je zabavati v družbi prijateljic, ki vas ne obtožujejo, kako dolgo tičite v kopalnici in zakaj se vsako jutro pritožujete, da nimate kaj obleči. Tokrat za spremembo organizirajte zabavo, na katero povabite vse svoje 'babnice', ki vas bodo zagotovo spravile v dobro voljo.

Pižama in trenirka

Lotite se pisanja prisrčnih vabil ali sms sporočil. Zabavo lahko organizirate tudi med tednom, najbolj zabavna pa je zagotovo posebna tematika. Pozabite na večerne toalete in si izberite 'dress code'. Kaj pravite na udobno trenirko ali pižamo? Zagotovo bodo vaše prijateljice nad idejo navdušene!

Zabava do jutra

Izberite ime ali temo zabave. Lahko gre za filmski večer, na katerega vsaka prinese priljubljeno komedijo, ali pa jo izberete skupaj. Priljubljen je tudi 'palačinka party', vsaka pa lahko prispeva svoj namaz za najboljše palačinke. Tu je še 'pižama party', ki se lahko zavleče vse do zgodnjega jutra.
 
Sladkosnedne gurmanke

Pri hrani in pijači predlagajte, da lahko vsaka prinese svojo najljubšo čokolado ali doma narejeno sladico. Pozabite na diete in se raje prepustite dobri družbi. Priljubljeni so tudi mehiški prigrizki, kot je tortilja čips in različne omake, od nacho sira pa vse do avokada. Če želite svoje prijateljice nekoliko razvajati, jim ponudite penasto vročo čokolado, ki jo lahko pripravite tudi doma. Tu je še penina z jagodami, s katero boste lahko nazdravili vašemu prijateljstvu. Če ste bolj vešči v mešanju pijač, pripravite različne koktajle ali napitke in jih servirajte s sadjem in kozarci, ki ste jih prej okrasili s sladkorjem. Če se v kuhinji ne znajdete najboljše, naročite različne vrste pic in jih razrežite na poljubne trikotnike ali pa pripravite obložene kruhke.

Karaoke so obvezne!
Karaoke so obvezne!FOTO: iStockphoto

Pantomima ali karaoke

Da pa se na zabavi ne boste le pogovarjale, si omislite različne družabne igre. Lahko izberete twister ali pantomimo. Tu je še steklenica resnice, kjer se posedite v krog in zavrtite steklenico. Tisti, ki je steklenico zavrtel, lahko postavi vprašanje tistemu, ki ga je steklenica izbrala. Če so na zabavi prijateljice, s katerimi ste obiskovali šolo, lahko pripravite tudi karaoke s pesmimi vaše mladosti. Smeh in dobra volja sta zagotovljena.
 
Prijateljstvo je kot darilo

Obvezno morate pri sebi imeti fotoaparat ali kamero, da bodo spomini za vedno ostali sveži. Kot poklon pa lahko svojim prijateljicam podarite skupinsko fotografijo z lepo mislijo. Ta bo zagotovo najdragocenejši spomin. Vsaka malenkost ali misel, s katero boste opisale svoje prijateljice, vas bodo spomnili na lepe trenutke v najboljši družbi. Tako nikoli ne boste pozabile, da prijateljice večno ostajajo z vami, ne glede na zmage in poraze, ki jih doživljate na svoji življenjski poti.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375