Zadovoljna.si
Parkiranje

Novice

Ne znate parkirati? Poglejte rešitev!

Z.C.
16. 01. 2012 15.05
9

Običajno pravijo, da so ženske tiste, ki ne znajo parkirati svojega jeklenega konjička. Nekateri menijo, da imajo predstavnice nežnega spola težave predvsem z bočnim parkiranjem. Da ne omenjamo, kako težko je parkirati vozilo na ozek parkirni prostor. Kakor koli, za vse, ki imate težave s parkiranjem, bo zanimiva rešitev, do katere se je dokopala skupina najstnikov. Poglejte, kako parkirati vozilo, kadar je parkirni prostor še posebej ozek.

Prijateljica bo po novem sedela v prtljažniku.
Prijateljica bo po novem sedela v prtljažniku.FOTO: iStockphoto

Če je parkirno mesto, kamor bi radi vtaknili svoje vozilo, izjemno ozko, potem parkirajte vzvratno. Parkiranje bo učinkovito in pri tem zanesljivo ne boste poškodovali barve na svojem jeklenem konjičku. Če boste uporabili metodo, ki si jo je izmislila skupina najstnikov, boste brez težav opravili manever, pa še v vzvratno ogledalo ne bo treba gledati. Vse, kar potrebujete, je prtljažnik, ki ga vaše vozilo zagotovo premore, in prijatelj, ki ga tudi vi zagotovo imate. In zdaj k bistvu. Prijatelj naj se skobaca v prtljažnik. Preden se bo začela operacija parkiranja, naj odpre pokrov prtljažnika in vam govori, kako motati volan. Tisti, ki so metodo preizkusili, pravijo, da je zelo učinkovita. Sicer pa poglejte video.
 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493