Zadovoljna.si
Zlatko je postal očka!

Novice

Raper Zlatko je postal očka

S.O.
09. 09. 2011 11.26
7

Raper Zlatko, ki je aprila letos naskrivaj skočil v zakonski stan, je v torek postal očka. Deklica je ob rojstvu tehtala dva kilograma in pol, novopečena starša pa ji še nista izbrala imena. To naj bi storila v prihodnjih dneh, saj želita, da bo njuna hči dobila ime s posebnim pomenom, ki ji ga bosta lahko razložila, ko bo odrasla.

Zlatko je postal očka!
Zlatko je postal očka!FOTO: POP TV

Fužinski princ rapa in eden izmed stanovalcev resničnostnega šova Big Brother slavnih novice o nosečnosti svoje partnerke ni delil z mediji, zato je vest o naraščaju še toliko bolj odmevna. „Neopisljivo! Fotri in vse mame, ki so dali to pred mano čez, poznajo ta občutek, tisti, ki pa tega še ne vejo, pa upam, da bodo to doživeli in toplo priporočam,“ je za naš portal z navdušenjem povedal novopečeni očka. Čeprav je imela deklica pri porodu nekaj težav z dihanjem je bil Zlatko ves čas optimističen. „Hvala bogu, da je bilo vse okej. Bila je nedonošenček. Zanimivo je, kako se življenje hitro obrne, saj sem dva meseca nazaj nastopal na prireditvi, kjer smo zbirali sredstva za nakup inkubatorjev.“ Zlatko je svojo partnerko spremljal tudi med porodom. „Ja, celoten čas poroda sem bil zraven. A veste, kako je bilo zanimivo,“ je povedal med smehom in dodal: „Nepozaben trenutek, priporočam vsem bodočim fotrom, da so zraven, ker je res noro. Sploh nimam besed.“ Mamica in deklica sta še v porodnišnici, presrečen očka pa je ob koncu še povedal, da ga je rojstvo hčerke spodbudilo, da praznuje prav vsak dan življenja.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493