Zadovoljna.si
Orgazem

Novice

Nepozabna poročna noč: mislila, da seksa z možem, v resnici pa ...

J.V.
08. 11. 2013 13.18
73

Mladoporočeni par iz Kitajske se je odločil, da zaradi domnevnega posilstva neveste toži pričo. Na njuni poročni noči je namreč prišlo do zmede, ki si je ne bi želel noben pravkar poročeni moški. Ko se je nevesta ponoči v popolni temi odpravila na stranišče, ji je na poti nazaj uspelo zgrešiti vrata svoje spalnice in namesto, da bi se ulegla k svojemu možu, je zlezla v posteljo njegove priče.

mladoporočenca
mladoporočencaFOTO: Reuters

Mladenka iz Huanga na Kitajskem je po poročanju medijev na svojo poročno noč namesto s svojim možem spala z njegovo pričo. V njegovo posteljo naj bi menda zašla pomotoma, ko se je vračala s stranišča in v temi ni videla, da je izbrala napačna vrata. Ko je zlezla v posteljo priče po imenu Ruan in ga začela poljubljati in božati, se je ta zbudil iz spanja in brez protestiranja vzel to, kar se mu je ponujalo.

In kdaj je spoznala, da moški, s katerim je seksala, ni njen mož? To ji je postalo jasno šele zjutraj, ko se je prebudila in začela na ves glas kričati, ko je videla, da ob njej ne leži pravi moški. Potem ko je od njega sprva zahtevala denar, ga je kasneje peljala pred sodišče, kjer so ugotovili, da je Ruan ni posilil in da se v nobenem trenutku ni poskušal pretvarjati, da je njen novopečeni mož.

KOMENTARJI (73)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493