Zadovoljna.si
Nerazpoznavna Paris Hilton

Novice

Šminka in pričeska res delata čudeže

S.O.
14. 07. 2011 07.07
0

30-letna Paris Hilton se je preizkusila v vlogi modela in se predstavila v reviji V Magazine. Platinasto svetlolasko smo sicer vajeni videti v pisanih, dekliških oblačilih, tokrat pa je s svojo podobo pozitivno presenetila in se prepustila izkušenim rokam strokovnjakov. 'Editorial' fotografije bogato dedinjo prikazujejo v popolnoma neprepoznavni podobi.

Rožnata oblačila in kratke oblekice je tokrat zamenjalo prefinjeno črno usnje. Paris Hilton se je sicer že večkrat predstavila v različnih svetovno znanih modnih revijah, tokrat pa jo je ustvarjalcem V Magazina uspelo preobraziti do nerazpoznavnosti. V strogih pozah visoke mode in z nežnimi ličili na obrazu se je Paris izkazala kot prava profesionalka. V jesenski izdaji omenjene revije je poleg črno-belih fotografij, za katere so poskrbeli pri Daniele + lango, objavljen tudi intervju z naslovom The Business of being Paris, v katerem se bogata dedinja razgovori, da ni le naivno dekle, ki je postalo slavno zaradi bogatih prednikov.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493