Zadovoljna.si
Zaljubljenca Kris in Kim

Novice

Kim, kaj pod obleko stiska tvoja stegna?!

Z. T.
17. 04. 2011 08.01
4

Skoraj ne mine dan, da Kim Kardashian ne bi pritegnila pozornosti javnosti. Zanimanje pritegne v kakšni športni opravi, ko se odpravlja v fitnes, in tudi v kakšni oprijeti oblekici, ki poudarja njeno znamenito zadnjico. Tokrat so jo paparaci ujeli v oprijeti rdeči obleki, v kateri je razkrila, kako si oblikuje postavo.

Se zgodi...

Kim Kardashian je ena od tistih zvezdnic, ki so postale slavne tako, da pravzaprav nihče dobro ne ve, kaj počne. A kljub temu paparaci vedno pridno čakajo nanjo in ujamejo vsak njen premik. Tokrat so jo ujeli v New Yorku, kjer je obiskala televizijski studio. Prišla je v tesno oprijeti rdeči oblekici, ki je poudarjala njene ženstvene obline. A ta ista oblekica je razkrila tudi še nekaj. Ko je namreč Kim nekoliko nerodno izstopila iz avtomobila, ni mogla skriti, da pod oblekico nosi steznik, ki lepo definira obliko njenih stegen. To, da Kim nosi perilo, ki oblikuje postavo, sicer ni nikogar presenetilo, saj je znano, da ima večne težave z neestetskimi maščobnimi oblogami.

Kmalu poroka?

Sicer pa je Kim sedaj srečno zaljubljena v košarkarja Krisa Humphriesa, za katerega že glasno govori, da je 26-letnik njen bodoči soprog. ''Skupaj se zelo zabavava, ob njem se lahko resnično nasmejim," je medijem zaupala navdušena Kim. Ni pa še znano, ali sta se zaročila. So pa vse bolj glasne govorice, da se bosta v kratkem preselila skupaj.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493